Archive for diciembre, 2013

Tot un èxit la conferencia de Niño Becerra, 270 persones omplien la sala.

viernes, diciembre 13th, 2013

La  conferència d’ahir dijous a Pineda, organitzada per l’Associació d’Empresaris del Polígons Indistrials de Pineda de Mar (AEPIPM) a càrrec del Catedràtic d’Economia Estructural Santiago Niño-Becerra, va omplir la sala gran del Centre Cultural-

”Cap al 2015 començarà una certa recuperació i per al 2023 hi pot haver una certa estabilitat, amb una economia ”més prima, més esbelta i amb més escassetat”.

La Seguretat Social (pensions i prestacions d’atur i d’altres) ”va cap a una situació de colapse que es produirà en quatre o quatre anys i mig”. ”S’esgotarà el fons de reserva (la guardiola de les pensions) i cap al 2017-2018 començarà la reforma de les pensions”.

Aquestes son algunes de les moltes previsions que va fer Niño Becerra, tot i que acaba’n l’acte les seves paraules  van ser de mes optimisme.

Al enllaç següent hi trobareu mes informació.

http://www.radiopineda.cat/ca/front/noticies/detall/id/5268

 

 

Últimes localitats per assistir a la conferencia del Professor Santiago Niño Becerra.

miércoles, diciembre 11th, 2013

S’ofereixen a tots els associats, les últimes localitats gratuïtes per la conferencia del professor de Economia Santiago Niño Becerra.
Es una bona oportunitat per saber quin futur econòmic ens depara 2014 de la ma d’un Catedràtic d’estructura econòmica de renom.
Dema al migdia es tancaran les inscripcions, aprofiteu l’oportunitat.

L’economista i professor universitari, Santiago Niño-Becerra, farà una conferència a Pineda, dijous 12 de desembre

jueves, diciembre 5th, 2013

Santiago Niño Becerra.