Archive for marzo, 2013

Trobada de l’AEPIPM amb diputats del PSC a Mataró

lunes, marzo 25th, 2013

El darrer divendres va tenir lloc a la seu de la FAGEM a Mataró, una trobada proposada pel PSC Maresme, amb la intenció de compartir amb nosaltres la situació actual de la nostra economia i possibles respostes a aquesta crisis.

La diputada al Parlament de Catalunya  Alicia Romero i el diputat al Congrés a Madrid Joan Rangel, han escoltat les propostes que els  membres de la Junta de la Fagem i els membres de les Juntes respectives els hi han exposat, comprometent-se a tenir-les en compte i fer-ne trasllat d’elles.

Motivació dels treballadors a traves de la formació.

martes, marzo 19th, 2013

El passat dijous, es va oferir un xerrada per part de Human Serhs Consulting, sobre la importància  de la formació dels treballadors. Estratègia clau per aconseguir una major implicació i productivitat.

La formació oferta es 100% bonificada i s’ofereixen solucions formatives a mida a cord amb la teva estratègia empresarial.

En breu rebreu informació per part de Human Serhs Consulting que juntament amb l’AEPIPM estan preparant tot un seguit de cursos formatius per al seus associats.