Archive for septiembre, 2012

Nou Conveni de Col·laboració entre AEPIPM i Tarinas Grup

jueves, septiembre 20th, 2012

L’AEPIPM a signat recientment un Conveni de Col·laboració amb TARINAS GRUP, per afavorir a tots els seus associats amb un ventall d’assessoraments en l’àmbit Fiscal, Laboral, Gestió Econòmica Financera, i Protecció de Dades, així com un abonament Jurídic. (+Info)

Per altra banda, també ofereixen els seus serveis d’assegurances amb el compromís del manteniment de las actuals garanties assegurades i el compromís de millora de preu d’un 10% a un 15%, entre altres avantatges i amb la seguretat de treballar amb una de millors companyies del mercat actual.  (+info)

 

El Complex Esportiu Can Xaubet, ofereix a tots els associats de l’Aepipm, l’oportunitat de gaudir del esport amb unes condicions molt avantatjoses.

martes, septiembre 18th, 2012

Ara que s’han acabat les vacances, de ven segur que em tornat amb algun quilo de més.

El Complex Esportiu Can Xaubet, pensat en nosaltres i en la nostra salut,  ha creat unes ofertes immillorables per tots els associats de l’AEPIMP i pels seus treballadors.(+info)

Curs Formatiu: El Comerç Exterior en 5 Casos Practics

martes, septiembre 4th, 2012

La Cambra de Comerç de Barcelona, Delegació Maresme.

Ofereix un Curs de Formació per conèixer tots els àmbits d’una operació de conpra-venda internacional des del vessant pràctic.

Destinat a Gerents de Pymes, Directors i personal del departament de comerç exterior, i en general tot profesional interessat en el tema proposat. (+info clica aquí.)

Recordatoris per una bona tornada de Vacances

domingo, septiembre 2nd, 2012

El Complex Esportiu Can Xaubet, us ofereix la possibilitat de fer salut i gaudir d’un espai d’oci a la mida,  amb unes condicions molt favorables:

Setembre: Prova la instal·lació. Sol·licita invitacions a info@canxaubet.cat

Quota d’inscripció (octubre) : Gratuïta.

1ª Quota mensual (octubre) : Gratuïta.

I moltes mes avantatges…(+ info)

 

La Acadèmia de Formació los Sauces SCCL, te previst pe la propera convocatòria sol·licitat cursos de Certificats de Professionalitat per la obtenció d’un Títol Oficial pe la Generalitat de Catalunya (Dept. Ensenyament).

Per obtenir els certificats, els alumnes han de realitzar practiques, per lo tant l’Acadèmia busca empreses que puguin estar interessades en tenir personal en practiques en les seguents materies:

Activitats de Gestió Administrativa, Promoció Turística Local, Atenció Sociosanitaria a Persones en Institucions. (+ Info)