Archive for the ‘Sin categoría’ Category

QUAN EL CANVI ÉS EL REPTE, Actituds i desenvolupament d’habilitats personals per afrontar els canvis i adaptar-los a l’Empresa

martes, diciembre 2nd, 2014

Els temps actuals ens porten a fer noves adaptacions i canvis en les nostres empreses i negocis,  estem preparats per afrontar aquests canvis?, estem preparats per assolir-los?, ho esta el nostre personal?.

 

Aquestes i altres qüestions tindran resposta en la jornada que ha preparat l’Associació de Empresaris del Polígon de Pineda de Mar el proper 10 de desembre, on hi esteu tots convidats.

Anirà a càrrec de Josep Mas Font, Consultor i coach en RRHH i estratègia. Membre de Consells i Comitès Directius. Professor col.laborador d’ESADE, UB, IL3 i de la Universitat Politècnica de Madrid. Llicenciat en Ciències empresarials i Màster en administració d’empreses.

Lloc i data: Auditori Centre Innova, 10 de desembre de 2014

Horari: 9.30 h a 13.30 h.

La es jornada gratuïta, però cal inscripció prèvia

Més informació i inscripcions: Centre Innova, c. Torres Quevedo, 16, t. 937671560 (ext. 801), innova@pinedademar.org

Assemblea General AEPIPM, i Xerrada Gestió del Tepms

jueves, julio 3rd, 2014

Ahir dimecres, aprofita’n la Assemblea General de l’AEPIPM, es va convidar al consultor Josep Mas, per fer una xerrada sobre la Gestió del Temps.

Un bon nombre de assistents omplien la sala del Centre Innova, emplaçant-nos a fer una jornada mes amplia per aprofundir  en el com poder organitzant-nos millor.

llegir mes: http://www.radiopineda.com/ca/front/noticies/detall/id/6197

foto                                   Juan José Jiménez, President a l’AEPIPM i Josep Mas, Formador en Habilitats Directives i Personals

 

GESTIÓ DEL TEMPS EN TEMPS INCERTS.

martes, junio 24th, 2014

El proper dia 2 de juliol a les 18,30h. l’associació d’empresaris dels Polígons Industrials de Pineda de Mar, us convida a la xerrada:

GESTIÓ DEL TEMPS EN TEMPS INCERTS.

A càrrec de  Josep Mas, Formador en Habilitats Directives i Personals. Consultor i Coach en RRHH i Estratègia. Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Administració d’Empreses per ESADE, amb formació complementària a New York, Oxford, Londres, Frankfurt i Milà. (+ informació)

L’acte serà gratuït, però cal inscripció prèvia al correu aepipm@aepipm.cat.

Tot un èxit la conferencia de Niño Becerra, 270 persones omplien la sala.

viernes, diciembre 13th, 2013

La  conferència d’ahir dijous a Pineda, organitzada per l’Associació d’Empresaris del Polígons Indistrials de Pineda de Mar (AEPIPM) a càrrec del Catedràtic d’Economia Estructural Santiago Niño-Becerra, va omplir la sala gran del Centre Cultural-

”Cap al 2015 començarà una certa recuperació i per al 2023 hi pot haver una certa estabilitat, amb una economia ”més prima, més esbelta i amb més escassetat”.

La Seguretat Social (pensions i prestacions d’atur i d’altres) ”va cap a una situació de colapse que es produirà en quatre o quatre anys i mig”. ”S’esgotarà el fons de reserva (la guardiola de les pensions) i cap al 2017-2018 començarà la reforma de les pensions”.

Aquestes son algunes de les moltes previsions que va fer Niño Becerra, tot i que acaba’n l’acte les seves paraules  van ser de mes optimisme.

Al enllaç següent hi trobareu mes informació.

http://www.radiopineda.cat/ca/front/noticies/detall/id/5268

 

 

Últimes localitats per assistir a la conferencia del Professor Santiago Niño Becerra.

miércoles, diciembre 11th, 2013

S’ofereixen a tots els associats, les últimes localitats gratuïtes per la conferencia del professor de Economia Santiago Niño Becerra.
Es una bona oportunitat per saber quin futur econòmic ens depara 2014 de la ma d’un Catedràtic d’estructura econòmica de renom.
Dema al migdia es tancaran les inscripcions, aprofiteu l’oportunitat.

L’economista i professor universitari, Santiago Niño-Becerra, farà una conferència a Pineda, dijous 12 de desembre

jueves, diciembre 5th, 2013

Santiago Niño Becerra.

Conferència gratuïta, a càrrec del Professor Santiago Niño Becerra

lunes, noviembre 25th, 2013

El proper dia 12 de desembre, l’AEPIPM ha organitzat una conferència a càrrec del Professor SANTIAGO NIÑO BECERRA, al Centre Cultural de Pineda de Mar.

La conferencia sota el títol “Economicament Parlant, com acomiadarem 2013 i que ens depararà 2014”  començarà a les 19h.

Podeu fer la inscripció clicant aquí.

Èxit a la Jornada sobre la Llei SEPA

miércoles, noviembre 6th, 2013

La Jornada que ha portat a terme l’AEPIPM, juntament amb La Caixa sobre nova Llei SEPA, pels pagaments dins i fora de les nostres fronteres, ha esdevingut tot un èxit assistència.

L’acte que ha tingut una durada de gairebé 3 hores, ha tingut una gran acceptació per part dels assistents, que han trobat una jornada de gran interès i molt profitosa.

Des de l’AEPIPM volem agrair la ponència feta pel personal de La Caixa, la presencia a tots els assistents i al Centre Innova per cedir-nos l‘auditori i els seus mitjans.

 

Jornada SEPA

Què passarà l’1 de febrer de 2014? A partir d’aquesta data, no es podran fer servir els instruments de pagament nacionals i caldrà adoptar els nous requeriments SEPA.

miércoles, octubre 23rd, 2013

Què és SEPA?

La Zona Única de Pagaments (SEPA – Single Euro Payment Area) és l’àrea en la qual els ciutadans, les empreses i altres agents econòmics podran fer i rebre pagaments en euros a Europa, dins i fora de les fronteres nacionals, en les mateixes condicions bàsiques i amb els mateixos drets i obligacions, siguin on siguin. +info

Des de l’AEPIPM us oferim una jornada  explicativa. Invitació Acte Llei SEPA al Centre Innova 06-11-13

Cal inscriure’s:

Per correu:  aepipm@aepipm.cat

Per telf: 93 767 15 60 (Extensió 2 Centre Innova)

A traves del vostre gestor de La Caixa.

 

L’Ajuntament de Pineda vol reactivar el Polígon Industrial

jueves, junio 27th, 2013

L’Ajuntament de Pineda vol reactivar el polígon industrial i amb aquest objectiu, ha anunciat que s’ampliarà el pla d’usos del polígon i s’integrarà dins el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana.

Llegir noticia completa:  http://www.radiopineda.cat/ca/front/noticies/detall/id/4390